Historien

Mange vi møder har gode minder fra tidligere ophold på Ulvshale Strand - på feriekoloni, sommerlejr, familie-komsammen, team-building arrangementer, kurser og lignende.

Ejendommen blev i over 60 år anvendt som feriekoloni for skolebørn i Gentofte Kommune suppleret med udlejning til andre aktiviteter /arrangementer.

Desværre er udviklingen gået væk fra, at kommunerne kan finansiere så mange lejrskoleophold, som vil kunne berettige ejerskabet af en feriekoloni, og det endte i 2006 med, at Gentofte Kommunelærer-forening valgte at afhænde ejendommen. 

Den nye ejers plan var at nedrive ejendommen og bygge et hotel. Dette blev heldigvis ikke til noget, og ejendommen blev i 2009 overdraget til YoungCare (Landsorganisationen Udsatte Børn & Unge). YoungCare gjorde en flot indsats, men måtte desværre lukke sin virksomhed i hele Danmark i slutningen af 2012.

Vi overtog ejendommen 1. maj 2013 og efter en første fase af en omfattende istandsættelse maj - august 2013 genåbnede Kolonien Ulvshale Strand ultimo august 2013.

I vinteren 2014/15 foretog vi en større istandsættelse af spisestuen, 2 værelser, et gæstetoilet samt fyrrummet (incl. nyt varmeanlæg mm) - Og i vinteren 2015/16 og 2016/17  fortsatte vi renoveringen med bl.a. isolering og istandsættelse af de to opholdsstuer samt istandsættelse af et dobbeltværelse med eget bad og etablering af et nyt gæstetoilet. I vinteren 2017/18 har vi afsluttet den sidste fase af renoveringen bestående af 2 værelser samt et nyt bad/toilet.

Vores mål er at bidrage til at give gæsterne en god oplevelse, når de besøger Møn. Ikke mindst naturen i Ulvshale og på den nærliggende ø “Nyord” giver mulighed for en helt unik naturoplevelse.

Omstående fotos er fra 1950érne.

Kolonien-ca.-1955
shapeimage_3
shapeimage_2